Small team. Big hearts.

Din anul 2014 dezvoltăm magazine online orientate spre creștere, care au un impact pozitiv asupra afacerilor de comerț online

...
... ...
...
...
...

Development Cs-Cart

Ajutăm clienții B2B să iși maximizeze veniturile online prin experiențe de comerț electronic frumos concepute și excepțional de utilizabile.

Addon-uri Cs-Cart

Indiferent dacă doriți să automatizați anumite operațiuni la nivel de platformă sau să vă creșteți rata de vânzări, avem extensia potrivită pentru dvs.

Servere Cs-Cart

Servere de înaltă performanță dedicate comerțului electronic și special optimizate. Soluție de găzduire complet gestionată, sigură și stabilă.

Testimoniale

Acestea sunt cuvintele după care trăim în tot ceea ce facem. Fiecare poveste pe care o spunem, fiecare brand pe care îl construim și fiecare interacțiune pe care o creăm nu trebuie doar să arate frumos, ci trebuie să se simtă și să funcționeze frumos. Fabricat la perfecțiune.

Vedo

“Cs-Cart este o platforma intuitiva si user friently. Pot spune ca a fost cea mai buna alegere pentru magazinul nostru online”

Rares Campean
TSS Imobiliare

“Pe tot parcursul colaborarii au raspuns prompt la toate nelamuririle noastre si au venit cu sugestii ori de cate ori a fost cazul”

Tudor Sbarcea
Agrobazar

“La Webname am găsit o echipă de profesioniști care ne-au ajutat să dezvoltăm, implementăm și să lansăm într-un termen foarte scurt primul marketplace cu profil agroindustrial din România.
Comunicarea, deschiderea și sfaturile utile venite din partea profesioniștilor din cadrul Webname ne-au ajutat să avem o privire de ansamblu mult mai bună asupra tuturor proceselor implicate în activitatea noastră (de comerț online). De asemenea, costurile au fost mai mult decât rezonabile, motiv pentru care îi recomandăm cu siguranță atât pentru proiectele mari, cât și pentru cele mici!”

Mugurel Ionel
MarketBox

“Recomand serviciile webname, comunicare prompta si timpi apizi de rezolvare a tuturor situatiile care apar inevitabil in domeniul comertului on-line”

George Costache
Margele.ro

“Alex este un profesionist care s-a implicat cu adevarat in proiectul nostru. Cu ajutorul lui am reusit sa implementam in magazin toate modificarile ce ni le-am propus, atat pe partea de front-end cat si pe partea de administrare. Ne raspunde prompt ori de cate ori il solicitam si isi da tot interesul pentru a gasi solutiile potrivite pentru noi.”

Sergiu Tere
bebenou

“Unii dintre cei mai buni programatori, au gasit solutii la care nici nu visam. Lucrez de mult cu ei si fac treaba buna.”

Cosac Ionut
bekid

“Sunt foarte incantat de experienta mea cu Webname, suntem clientii lor de 7 ani. Design-ul magazinului nostru online este atractiv si profesional, iar functionalitatile avansate au facut procesul de administrare si vanzare extrem de usor. Dar cel mai impresionant a fost viteza de incarcare a site-ului, care a atras si mentinut clientii interesati de produsele noastre. Recomand cu caldura Webname pentru oricine doreste sa isi scaleze afacerea.”

Iulian Ghisoiu