web design wordpress

Website-uri moderne
utilizand WordPress.

Afacerea ta are nevoie de o prezenta online solida, de aceea iti oferim serviciul de web design cu design custom si panou WordPress

Portofoliu Contact
USER FRIENDLY

Design modern si prietenos.

Atrage potentiali clienti prin designul modern si prietenos optimizat pentru toate dispozitivele desktop si mobile

Webname - Agentie Web CS-Cart
Webname - Agentie Web CS-Cart
Webname - Agentie Web CS-Cart
Webname - Agentie Web CS-Cart
Webname - Agentie Web CS-Cart
Webname - Agentie Web CS-Cart

Ce spun clientii despre noi?

Iata cateva lucruri frumoase pe care clientii nostri le-au spus despre noi de-a lungul anilor.

Vedo

“Cs-Cart este o platforma intuitiva si user friently. Pot spune ca a fost cea mai buna alegere pentru magazinul nostru online”

Rares Campean
TSS Imobiliare

“Pe tot parcursul colaborarii au raspuns prompt la toate nelamuririle noastre si au venit cu sugestii ori de cate ori a fost cazul”

Tudor Sbarcea
Agrobazar

“La Webname am găsit o echipă de profesioniști care ne-au ajutat să dezvoltăm, implementăm și să lansăm într-un termen foarte scurt primul marketplace cu profil agroindustrial din România.
Comunicarea, deschiderea și sfaturile utile venite din partea profesioniștilor din cadrul Webname ne-au ajutat să avem o privire de ansamblu mult mai bună asupra tuturor proceselor implicate în activitatea noastră (de comerț online). De asemenea, costurile au fost mai mult decât rezonabile, motiv pentru care îi recomandăm cu siguranță atât pentru proiectele mari, cât și pentru cele mici!”

Mugurel Ionel
MarketBox

“Recomand serviciile webname, comunicare prompta si timpi apizi de rezolvare a tuturor situatiile care apar inevitabil in domeniul comertului on-line”

George Costache
Margele.ro

“Alex este un profesionist care s-a implicat cu adevarat in proiectul nostru. Cu ajutorul lui am reusit sa implementam in magazin toate modificarile ce ni le-am propus, atat pe partea de front-end cat si pe partea de administrare. Ne raspunde prompt ori de cate ori il solicitam si isi da tot interesul pentru a gasi solutiile potrivite pentru noi.”

Sergiu Tere
bebenou

“Unii dintre cei mai buni programatori, au gasit solutii la care nici nu visam. Lucrez de mult cu ei si fac treaba buna.”

Cosac Ionut
bekid

“Sunt foarte incantat de experienta mea cu Webname, suntem clientii lor de 7 ani. Design-ul magazinului nostru online este atractiv si profesional, iar functionalitatile avansate au facut procesul de administrare si vanzare extrem de usor. Dar cel mai impresionant a fost viteza de incarcare a site-ului, care a atras si mentinut clientii interesati de produsele noastre. Recomand cu caldura Webname pentru oricine doreste sa isi scaleze afacerea.”

Iulian Ghisoiu
firma creare site cluj

Concentreaza-te pe business.
Noi ne ocupam de design.

Ai o afacere de condus! Nu te mai gandi la erori sau problemele zilnice cu site-ul. Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de toate aceste aspecte.

%

Clienti multumiti

/

Suport Inclus

k+

Vanzari in 2020